“Laat je verleiden door de gouden nectar van Kreta en Kalamata. Onze extra vierge olijfolie, koudgeperst uit de eerste persing, een genot voor smaakpapillen door de rijke, volle aroma’s en zijdezachte textuur. Een sensatie van puurheid en traditie, perfect om je favoriete gerechten om te toveren tot ware smaaksensaties.”

Recepten

1. 

Garlic & Herb Olive Oil Dip

Een snelle en smaakvolle dip van olijfolie, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas. Serveer met brood of focaccia. 

2. 

Mediterrane Aglio e Olio Pasta

De klassieke Napolitaanse spaghetti met enkel knoflook, chili en extra vierge olijfolie. Simpel maar intens van smaak. 

3. 

Roasted Vegetables in Olive Oil

Geroosterde groenten zoals courgette, paprika en wortel in olijfolie met kruiden — knapperig, zoet en gezond. 

4. 

Whipped Feta & Cream Cheese met Salsa Verdi

Romige geitenkaas-feta-spread met groene olijvensalsa en olijfolie. Heerlijk op gegrild brood. 

5. 

Olijfolie Geroosterde Wortels met Balsamico

Wortels gegaard in honing-balsamico glazuur met olijfolie — een zoetzure, geurige groenteschotel. 

6. 

Spaghetti met Tomaten, Olijven & Kappertjes

Pasta met extra vierge olijfolie, cherrytomaatjes, Kalamata-olijven, kappertjes en basilicum – kleurrijk en smaakvol. 

7. 

Grilled Fish met Olijfolie & Kruiden

Vis gemarineerd en gegrild met een mix van olijfolie, knoflook, citroen en tijm voor een frisse Mediterrane touch. 

8. 

Olijfolie-gebakken Spiegeleieren

Spiegelei gebakken in extra vierge olijfolie voor een goudbruin resultaat en rijke smaak. 

9. 

Pesto volgens Traditioneel Recept

Zelfgemaakte pesto van basilicum, knoflook, pijnboompitten, kaas en veel olijfolie, bij voorkeur gestampt in een vijzel. M

10. 

Bacalao al Pil Pil (Olijfolie-gekookte Kabeljauw)

Salted cod langzaam gegaard in olijfolie en knoflook, langsom bewegend zodat een romige emulsie ontstaat — een authentiek Baskisch gerecht.